Μια διαχρονική συνταγή που λατρεύουν τα παιδιά μας, σε μια διαφορετική εκδοχή, αλλά το ίδιο πεντανόστιμη!

ΥΛΙΚΑ:

  • 5-6 σνίτσελ χοιρινά
  • Ένα μεγάλο κρεμμύδι
  • Ένα νεροπότηρο χυμό πορτοκάλι (φυσικό χυμό)
  • Ένα φακελάκι τσάι lipton το κλασικό χωρίς γεύση
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πρώτα βάζουμε τα σνίτσελ να βράσουν σε νερό ίσα ίσα μέχρι να τα σκεπάζει. Προσθέτουμε αλάτι. Όταν σωθεί το νερό ρίχνουμε λάδι και τα σοτάρουμε λίγο μέχρι να κοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές. Μετά τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και προσθέτουμε το κρεμμύδι που έχουμε ήδη κόψει σε ροδέλες. Αφού τσιγαριστεί λίγο το κρεμμύδι, ξαναβάζουμε τα σνίτσελ και τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές να πάρουν από το άρωμα του. Ρίχνουμε το χυμό πορτοκάλι και το περιεχόμενο από το φακελάκι τσαγιού (ναι αυτά τα σποράκια, μην απορείτε!).  Αφού σωθεί, προσθέτω μια μεγάλη κουταλιά μέλι και ανακατεύω ελαφρά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Συνοδεύετε τέλεια με ρύζι.

Καλή σας επιτυχία!

Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!

Save