Skip to Main Content

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

2 Φεβρουαρίου σήμερα και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα φιλίας έγραψα και εγώ αυτό το κείμενο και το έστειλα στους εκλεκτούς μου:

“Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου.
Jim Morrison
Λίγοι άνθρωποι το έχουν στη φύση τους αυτό: να τιμούν χωρίς φθόνο τον ευτυχισμένο φίλο τους.
Αισχύλος
Η φιλία γεννιέται τη στιγμή που ένα άτομο λέει σε ένα άλλο: “Τι! Κι εσύ; Νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγώ.”
C.S. Lewis
Γι αυτά και τόόόσα ακόμα θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους φίλους μου.Είμαι πολύ τυχερή που είστε στη ζωή μου και να σας ξαναθυμήσω πως σας ΑΓΑΠΩ και ο μόνος λόγος που θα σας άλλαζα είναι για ένα τεράστιο ποσό στο τζόκερ!!!!Μαζί μεγαλώνουμε,μαζί θα γεράσουμε!”

Είναι ωραίο να δείχνεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους πόσο τους αγαπάς. Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που έχω φίλους κολλητούς, αυτούς που είναι λίγοι και καλοί. Αυτούς που σε μια χαρά μου θα δω την πραγματική ευτυχία ζωγραφισμένη και στα δικά τους πρόσωπα και αντίστοιχα σε μια λύπη θα στεναχωρηθούνε διπλά. Και δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησαν να κάνουν τον καραγκιόζι για να απαλύνουν τον πόνο μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσαμε με τις ώρες στο τηλέφωνο ξημερώματα και αναλύαμε τα πάντα πάλι και πάλι μέχρι να μας πάρει ο ύπνος στο ακουστικό! Και ναι με τις κολλητούλες μου είμαστε από αυτό το σπάνιο είδος προς εξαφάνιση που δεν μάλωσαν ποτέ για κάποιο γκόμενο! Όταν αγαπάς πραγματικά ο εγωισμός, η ζήλεια, η καχυποψία και όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που δηλητηριάζουν την φιλία αλλά και εμάς τους ίδιους σαν ανθρώπους πρέπει να τα βάζουμε πάντα στην άκρη. Για να ευδοκιμήσει μια τέτοια φιλία το “δούναι και λαβείν” είναι αυτονόητο και ταυτόχρονα απαραίτητο.

Γι’αυτό λοιπόν νιώθω τόσο τυχερή που σε μια τέτοια εποχή που ζούμε, του φαίνεσθαι, εκεί ώπου οι άνθρωποι φοράνε “μάσκες” και προτιμούνε τα λάικ στο φέισμπουκ εγώ κατάφερα κι έχω τις δίδυμες ψυχές μου. Αυτές παρόλο που ξέρουν τα πάντα για μένα, όχι απλά υπομένουν την τρέλα μου αλλά τους αρέσει κι όλας!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!

Save