Άγχος. Κοιτάς γύρω σου και διακρίνεις το άγχος παντού! Ξυπνάω και κατά την διάρκεια της ημέρας ανακαλύπτω πως το στρες παραμονεύει… παντού. Πλήρωσα τα κοινόχρηστα; Την ΔΕΗ; Θα προλάβω τις δουλειές, τα παιδιά; Να ήμουνα μόνο εγώ… Μήπως και εσύ αυτό δεν κάνεις; Τρέχεις, για να προσπεράσεις την ζωή σου!


Κάποια στιγμή κατάλαβα πως όσο σκέφτομαι τους ανεξόφλητους λογαριασμούς, τα χρέη και γενικά όσα μου λείπουν, τότε δημιουργώ και άλλα περισσότερα προβλήματα.
Έτσι περνούν οι στιγμές, οι μέρες και τα χρόνια τόσο γρήγορα και συνηδειτοποιώ πως όντως μια ζωή την έχουμε την ριμάδα! Αν δεν τη φροντίσουμε τι θα καταλάβουμε, πως θα καταντήσουμε;
Για μένα η αληθινή ευημερία αρχίζει από την στιγμή που θα νιώσεις καλά με τον εαυτό μου. Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που νιώθεις ελεύθερος να κάνεις ότι θέλεις, όταν και όπως το θέλεις.

Βρες το χρόνο να αρχίσεις να μετράς τα άστρα ένα ξάστερο βράδυ, να παίξεις με τα παιδιά σου περισσότερη ώρα, να απολαύσεις ένα ωραίο δείπνο με τον σύντροφο σου ή να ακούσεις το αγαπημένο σου τραγούδι. Στιγμές τόσο πολύτιμες που μας θυμίζουν την μαγεία της ζωής. Στιγμές που μας θυμίζουν πως πρέπει να ζούμε και όχι απλά να υπάρχουμε.
Ενώ αυτές οι σκέψεις είναι γνωστές σε όλους μας, κάπου στην πορεία μπερδεύονται και χάνονται. Και αυτό γιατί βιώνουμε την εποχή που η ζήλια και η μνησικακία για τα καλά των άλλων είναι στο μέγιστο βαθμό. Ναι να περνάς καλά αλλά όχι καλύτερα απο μένα! Νιώθοντας αυτό εμποδίζουμε τον ερχομό των δικών μας καλών. Υπάρχει απέραντη αφθονία για όλους μας βρε παιδιά, δε μπορώ να κλέψω την δικιά σου, ούτε εσύ να στερήσεις τη δικιά μου.

Ας ευλογήσουμε το Θεό που είμαστε ζωντανοί, υγιείς, που έχουμε φίλους, οικογένεια και ένα πιάτο φαγητό. Που μπορούμε και ξυπνάμε κάθε πρωί ατενίζοντας μια καινούργια μέρα. Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό! Απομακρύνει τους τοξικούς ανθρώπους και τις αρνητικές σκέψεις!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!

Save