Η μάσκαρα είναι από τα απαραίτητα καλλυντικά που όλες έχουμε στη συλλογή μας! Θεωρώ αγαπημένη μάσκαρα ή μάλλον καλή μάσκαρα δεν υπάρχει καμία που να ισχύει για όλες. Αυτή που θα ταιριάξει τέλεια στις δικές μου βλεφαρίδες, δε σημαίνει πως θα είναι το ίδιο καλή και για σένα. Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η καθεμία, όπως κοντές ή λιγότερο πυκνές βλεφαρίδες, μόνο έτσι μπορούμε να βρούμε ποιά είναι η”καλή” μάσκαρα για μας.

Οι μάσκαρες που δοκίμασα, μου άρεσαν και αξίζει να δείτε είναι οι εξής:

5) Clinique High Impact Waterproof Mascara


Άμεσος όγκος και μήκος που αντιστέκεται στο ξεφλούδισμα και τις μουτζούρες. Η αδιάβροχη έκδοση της High Impact Mascara της Clinique μπορεί να αντισταθεί σε θερμότητα, υγρασία και μια δραστήρια μέρα. Ασφαλής για ευαίσθητα μάτια και για χρήστες φακών επαφής. Οφθαλμολογικά ελεγμένη.
Βρες την εδώ με έκπτωση:
https://www.gleek.gr/el/%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%82/1419-clinique-high-impact-waterproof-mascara.html#/%CE%BC%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CF%82-8ml/%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-black

4) CRISTIAN DIOR Diorshow


Αποτελεσματικά πυκνώνει, παρατείνει και κατσαρώνει τις βλεφαρίδες. Δίνει στις βλεφαρίδες σας πληρότητα, μήκος και όγκο.Ένα προϊόν που πρέπει να το έχετε για τη δημιουργία ενός λαμπερού λουκ.
Βρες την εδώ με έκπτωση:
https://gr.strawberrynet.com/makeup/christian-dior/diorshow-mascara-waterproof—-/45989/

3) ESTEE LAUDER Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara

Οι βλεφαρίδες μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται και να μεγεθύνονται στο μέγιστο. Εξαιρετικά πλούσιος όγκος που δημιουργεί την εντύπωση επιπλέον βλεφαρίδων. Τα μάτια φωτίζονται, μεγαλώνουν και είναι πιο αισθησιακά.
Βρες την εδώ με έκπτωση:
https://www.gleek.gr/el/%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%82/1029-estee-lauder-sumptuous-extreme-lash-multiplying-volume-mascara.html

2) LANCOME VIRTUOSE Drama Curvy Voluminous Lashes Mascara

Μια μακράς διάρκειας μάσκαρα για μάκρος. Με μια σύνθεση κατά του μουτζουρώματος και των δακρύων. Διατηρεί το γύρισμα για 12 ώρες και μακραίνει τις βλεφαρίδες. Με μοναδικό βουρτσάκι KeepCurl που παρέχει γύρισμα. Εύκολη στην αφαίρεση.
Βρες την εδώ με έκπτωση:
https://gr.strawberrynet.com/makeup/lancome/virtuose-divine-lasting-curves/71156/

1) MAC Haute & Naughty Lash

Μάσκαρα δύο-σε-ένα που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα φυσικό ή πιο δραματικό αποτέλεσμα. Διατίθεται με ευκολόχρηστο βουρτσάκι.
Βρες την εδώ με έκπτωση:
https://www.gleek.gr/el/%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%82/472-mac-haute-naughty-lash.html

 

 

Save

Save

Save