Ήρθε η ώρα να προσθέσετε μερικά νέα κομμάτια μαγιό στη συλλογή σας κορίτσια! Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί έχω κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς, αναφέροντας τις καλύτερες τάσεις μαγιό του τρέχοντος έτους. Έτσι, χωρίς πολλά λόγια, εδώ είναι τα πιο hot trend μαγιό του 2017 για να απολαύσετε τις βουτιές μας με στυλ!


1) ΤΑ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ!

Φέτος έχουν την τιμητική τους μαγιό με φλαμίγκο, φοίνικες και άλλα exotic prints που σε ταξιδεύουν σε άλλα, εξωτικά μέρη!
Εδώ θα βρείς παρόμοια κομμάτια!
2) LACE UP!

Τα κορδόνια σε βοηθούν να προσαρμόσεις το μαγιό ακριβώς πάνω στο σώμα σου, δείχνοντας σέξυ, καθώς τονίζει τις καμπύλες σου!
Εδώ θα βρεις παρόμοια κομμάτια!
3) ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Η εναλλακτική λύση όταν θες μεν να έχεις ένα αποκαλυπτικό μαγιό, χωρίς όμως να φαίνεται πολύ γυμνό. Σίγουρα είναι για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις!
Εδώ θα βρεις παρόμοια κομμάτια!
4) ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΠΙΚΙΝΙ!

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το τριγωνάκι που είναι διαχρονική αξία καθώς προσαρμόζετε εύκολα στο μπούστο σου, και με το στράπλες, που σου προσφέρει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα. Επέλεξε ανάλογα με το στυλ που έχεις!
Εδώ θα βρεις παρόμοια κομμάτια!
5) ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΕΞΩ SEXY GIRL!

Τα trends με τον έναν ώμο έξω ή και τους δύο δεν ήταν δυνατόν να μη κάνουν την εμάνισή τους και στα μαγιό. Κατάλληλο για σέξυ και stylish εμφανίσεις!
Εδώ θα βρεις παρόμοια κομμάτια! 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save