Λένε πως τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου! Όταν είναι καλοσχηματισμένα αλλάζει όλη η εικόνα μας, το βλέμμα γίνεται σαγηνευτικό και αυτόματα γινόμαστε πιο όμορφες και ελκυστικές!

Έβγαζες κι εσύ τα φρύδια σου με τσιμπιδάκι άτσαλα όταν ήσουν μικρή; Τότε που στη μόδα ήταν τα πολύ λεπτά φρύδια; Εγώ πάντως ναι, και το μετάνιωσα γιατί άφησα αρκετά κενά ανάμεσα! Καλό θα ήταν τα φρύδια μας την πρώτη φορά να μας τα βγάλει μια επαγγελματίας αισθητικός για να δώσει το κατάλληλο σχήμα που θα ταιριάζει στο πρόσωπο μας.

Υπάρχουν γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα αραίωσης και αποδυνάμωσης είτε από μικρή ηλικία, είτε από ζημιές που προκαλέσαμε εμείς οι ίδιες ή μια μη εξιδεικευμένη αισθητικός στα φρύδια μας.
Παρακάτω ακολουθούν κάποιοι τρόποι,  που μπορούν να επανορθώσουν τις ατέλειες, ενισχύοντας με πολύτιμα στοιχεία τα θυλάκια των τριχών έτσι ώστε να μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε πυκνά φρύδια, για να ολοκληρώσουμε το όμορφό μας βλέμμα!

1. ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ
Το θαυματουργό αυτό έλαιο που βοηθάει στην ενδυνάμωση τόσο των φρυδιών όσο και των βλεφαρίδων. Ρίχνουμε λίγες σταγόνες σε μια μπατονέτα και εφαρμόζουμε στα φρύδια μας πριν τον ύπνο. Ξεπλένουμε το επόμενο πρωί. Οι αλλαγές θα είναι εμφανείς σε 3-4 βδομάδες!

2. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Ενναλακτική πρόταση αποτελεί και το ελαιόλαδο. Κάνουμε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα φρύδια για 5 λεπτά καθημερινά. Θα βοηθήσει την κυκλοφορία του αίματος και τα αποτελέσματα γρήγορα θα είναι εντυπωσιακά!

3. ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ
Το λάδι καρύδας βοηθάει στη γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας αλλά και την πυκνώνει. Εφαρμόζουμε τοπικά στα φρύδια και το αφήνουμε να δράσει όλη την νύχτα.

4. ALOE VERA
Η Aloe Vera θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούν γρηγορότερα τα φρύδια μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε το τζελ που περιέχουν τα φύλλα της αλόης και να κάνουμε απαλό μασάζ στα φρύδια μας.

5. ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
Η βιταμίνη είναι ισχυρά αντιοξειδωτική και βοηθά στην επανόρθωση της τρίχας. Μπορούυμε να την προμηθευτούμε από το φαρμακείο σε μορφή κάψουλας, να την τριπήσουμε, και το υγρό που θα βγάλει με μια μπατονέτα, να το εφαρμόσουμε στα φρύδια μας. Το αφήνουμε να δράσει όλο το βράδυ.

6. ΒΑΖΕΛΙΝΗ
Η βαζελίνη έχει την ιδιότητα να θρέφει και να ενυδατώνει. Αν την χρησιμοποιήσουμε 3-4 φορές την ημέρα για 3-4 μήνες, τα φρύδια  θα αρχίσουν να πυκνώνουν ξανά!

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!

Save

Save

Save

Save