Πράγματα που μου την δίνουν, που θέλω να γκρινιάξω, να νευριάσω, να βρίσω! Μη νομίζετε, πως είναι μόνο τόσα, όχι βρε, μεταξύ μας μιλάμε! Θα αρκεστώ σε αυτά για να μη βαρεθείτε να διαβάζετε! Κυρία, κυρία ποιο άλλο παιδάκι τολμάει να πει τι του την σπάει περισσότερο;;;

1) Μου την δίνει απίστευτα να με στήνουν στα ραντεβού! Όχι γλυκιά μου δεν σκοτώθηκα εγώ να ταΐσω τον μικρό, να τρίβω στον δρόμο τον λεκέ που έπεσε από την φρουτόκρεμα, για να μου έρθεις εσύ καμαρωτή – καμαρωτή μισή ώρα μετά!

2) Μου την δίνει η αγένεια των ανθρώπων. Τελεία και παύλα!

3) Μου την δίνει που πέρασε τόσο γρήγορα το καλοκαίρι, μου την δίνει που το Σαββατοκύριακο περνάει γρηγορότερα από τις άλλες ημέρες και γενικά μου την δίνει που περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός!

4) Μου την δίνει όταν πάω σούπερ μάρκετ σαν το λέτσο και σκέφτομαι παράλληλα μη με δει κανένας γνωστός έτσι με την τσίμπλα στο μάτι, και τσουυυυυυπ να τη μπροστά σου η Κικίτσα, η γκόμενα του πρώην σου!!!

5) Μου την δίνει που το καρπούζι έχει τόσα κουκούτσια!

6) Μου την δίνει που είμαι ατσούμπαλη και χτυπάω συχνά το μικρό μου δαχτυλάκι στα έπιπλα! Μη σου τύχει αυτός ο πόνος αγάπη μου και χρειαστεί να θυμηθείς τα ονόματα όλων των Αγίων εκείνη την ώρα!

7) Μου την δίνει που αυτοί με τα παπάκια σε προσπερνάνε σύριζα στο πεζοδρόμιο και έχουν και νεύρα από πάνω αν δεν κάνεις γρήγορα στην άκρη. Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, κατέβα και εσύ στον δρόμο καλή μου όπως κάνει κάθε γνήσιος Έλληνας πεζός που σέβεται τον εαυτό του!

8) Μου την δίνει που δεν έχει σήμα το κινητό μου μέσα στο σπίτι και αναγκάζομαι κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο να βγαίνω στη βεράντα!

9) Μου την δίνει να μη μπορώ να τρώω ότι θέλω και όσο θέλω χωρίς να παχαίνω, ενώ η Ελενίτσα που καταβροχθίζει τον άμπακο να χωράει τον χειμώνα στο skinny τζιν της και το καλοκαίρι να ανεβάζει τους “άχαρους” κοιλιακούς της στο ίνσταγκραμ, ενώ εγώ να επικεντρώνομαι στις φώτο προφίλ! Γιατί τόση αδικία βρε σύμπαν;;;

10) Μου την δίνει που οι μπαταρίες στα κινητά πια διαρκούν πολύ λιγότερο απ’ ότι παλιά. Τότε κρατούσαν μια εβδομάδα ενώ τώρα θέλουν κάθε μέρα να τα φορτίζεις! Σπαστικό!

11) Μου την δίνει που έχεις ξεχάσει να βάλεις παντόφλες και ενώ υπάρχει χαλάκι στο μπάνιο, ξέμεινε ένα μικρό σημείο με νερό και το άτιμο το πόδι σου εκείίίί θα βρει να πατήσει με αποτέλεσμα να βραχεί η κάλτσα σου!

12) Μου την δίνει που πρέπει να πλένω τα πιάτα και να σιδερώνω! Μετά πάλι σκέφτομαι πως εκτός από σπάνιες μειοψηφίες με υπηρετικό προσωπικό, όλοι μόνοι μας παλεύουμε για όλα…

13) Μου την δίνει πολύ που τις τελευταίες μέρες το λάπτοπ μου κολλάει λες και είναι τσίχλα σε παπούτσι!

14) Μου την δίνει που στην πόλη μου έχει τόση πολύ υγρασία και ενοχλούνται συχνά τα κουσούρια μου!

15) Μου την δίνει ο φανατισμός. Σε οτιδήποτε.

16) Μου την δίνει που οι άντρες δεν μπορούν να καταλάβουν πως όντως υπάρχουν μέρες που καθόμαστε μπροστά στην ντουλάπα με τις ώρες γιατί δεν έχουμε τι να βάλουμε! Εσύ έχεις ρούχα να ντύσεις ένα μικρό χωριό μου λέει ο δικός μου, άκου να δεις υπερβολές!!!

17) Μου την δίνουν οι διαφημίσεις στο YouTube. Θέλεις να ακούσεις ένα τραγούδι και πρέπει πρώτα να μάθεις για τα προνόμια της Εθνικής τράπεζας. Λες και πρόκειται ποτέ να μου δώσουν διακοποδάνειο ξέρω ‘γω!!!

18) Μου την δίνει που εν έτη 2017 υπάρχουν ακόμα γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, απαράδεκτοι!

19) Μου την δίνει όταν περνάς κάτω από πολυκατοικία και η άλλη στον πρώτο όροφο ποτίζει τα λουλούδια, αυτή η άτιμη η σταγόνα που θα πέσει, θα σου έρθει κατακούτελα!

20) Μου την δίνει που δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Τελικά μου την δίνουν πολλά πράγματα, αλλά από την άλλη ξέρεις τι σκέφτομαι;
Πως θα ήταν αν η ζωή μου ήταν χειρότερη! Οπότε ξανασκέφτομαι μήπως μες την ατυχία μου, είμαι τελικά τυχερή;;;

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save