Ήταν 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον « Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!

Δωρεάν δράσεις και δραστηριότητες στο Μύλο των Ξωτικών

Στον μύλο μπορείς να απολαύσεις τις εξής δραστηριότητες: Η Πριγκίπισσα του φεγγαριού, το σπίτι του Άη-Βασίλη, το παραμυθόσπιτο των ξωτικών, η αιώνια πηγή σοκολάτας, το ταχυδρομείο των ξωτικών, PLAYMOBIL magic, το εργαστήριο του “πλάσματος”, το ενεργειακό πάρκο, το πηγάδι των ευχών, το εργαστήρι αναρρίχησης, το μουσείο των μανιταριών, ζωγραφική προσώπου, ο αλευρόμυλος των ξωτικών, το πολικό Express, Χριστουγεννιάτικο Fun Park, Το παγοδρόμιο των ξωτικών, Χριστουγεννιάτικη αγορά, το ζαχαροπλαστείο των ξωτικών, το παγωμένο εργαστήριο, η αγορά των μανιταριών, το <<Candy Express>>.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μύλου των Ξωτικών:

Ο Μύλος των Ξωτικών θα λειτουργεί καθημερινά από την  1η Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018 από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. 

Τις ημέρες λειτουργίας των σχολείων, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται τον χώρο από τις 09:30 το πρωί!

Συμβουλές για τους Επισκέπτες

Μην ξεχάσετε… φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες και κινητά τηλέφωνα μπορούν να κρατήσουν ζωντανές για πάντα όλες τις μαγικές εικόνες του Χριστουγεννιάτικου Μύλου.

Ζεστά ρούχα και παπούτσια, γάντια, κασκόλ και σε έκτακτες περιπτώσεις μια ομπρέλα (αχρείαστη ελπίζουμε), σίγουρα θα είναι απαραίτητα αξεσουάρ για τις δροσερές νύχτες στην μεγάλη συντροφιά των Ξωτικών.

Προσοχή… πάρτε μαζί σας την θετική σας διάθεση, «φορέστε» το πιο γλυκό σας χαμόγελο και καλώς να ορίσετε!


Ο Μύλος Επιλέγει

Φτηνές Χριστουγεννιάτικες Διακοπές στα Τρίκαλα. Μια μοναδική έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες μας στα Τρίκαλα. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και χώροι διασκέδασης. Μπείτε τώρα στο mytrip.milosxotikon.gr και εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του Μύλου και των καταστημάτων του Νομού Τρικάλων.

Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το επίσημο trailer του #milosxotikon 2017! Απολαύστε το και κοινοποιήστε το παντού! 🎅🤶🎄

Πηγή άρθρου:
http://www.milosxotikon.gr/home/

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!