ΤΟΡΤΙΓΙΕΣ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

Η ακόλουθη συνταγή είναι ένα γρήγορο σνακ, πλούσιο σε βιταμίνη C και γεύση λόγω των πολύχρωμων πιπεριών. Αποτελεί πλήρες γεύμα, αφού συνδυάζει την πρωτεΐνη του τυριού, με τους υδατάνθρακες της τορτίγιας και τα λαχανικά!

ΥΛΙΚΑ:
– 3 τορτίγιες ολικής αλέσεως
– 120γρ. τριμμένο κασέρι της αρεσκείας σας
– 50γρ. κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
– 50γρ. πορτοκαλί πιπεριά σε λωρίδες
– 50γρ. κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
– 15ml ελαιόλαδο
– αλάτι, πιπέρι

ΥΛΙΚΑ:
Με ένα πινέλο λαδώνουμε τις τορτίγιες. Ανακατεύουμε τις πιπεριές και τις αλατίζουμε. Τοποθετούμε τη μία τορτίγια στο ταψί του φούρνου, ρίχνουμε τις μισές πιπεριές, το μισό τυρί και το πιπέρι. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη τορτίγια και προσθέτουμε λίγο ακόμα τυρί και τις υπόλοιπες πιπεριές. Σκεπάζουμε και την τρίτη τορτίγια και πασπαλίζουμε απο πάνω το υπόλοιπο τυρί. Ψήνουμε στο φούρνο στους 170 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδίσουν ελαφρώς οι τορτίγιες. Κόβουμε, αν θέλουμε, σε τρίγωνα κομμάτια όπως την πίτσα.
Καλή όρεξη!

 



Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!

Ρίξε ένα βλέφαρο εδώ....