Skip to Main Content

ΓΟΒΑ – ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ 2018

“Δώσε σε ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο” Marilyn Monroe.
“Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με ίσια παπούτσια” Victoria Beckham.

Οι γόβες έχουν χαράξει την δική τους ιστορία στον κόσμο της μόδας αφού αποτελούν το No 1 παπούτσι που αναδεικνύει τη θηλυκότητα των γυναικών, φαίνονται sexy πάνω σε αυτές και νιώθουν τεράστια αυτοπεποίθηση με την θέα που απολαμβάνουν από ψηλά!

Μια γόβα έχει την μαγική ικανότητα να κάνει τη φιγούρα του σώματός σου να δείχνει πιο στητή κι ελκυστική καθώς ανασηκώνει τα οπίσθια και προσφέρει επιπλέον πόντους ύψους!
Αυτά τα παπούτσια συνδυάζονται  με τα περισσότερα outfits σου όπως για παράδειγμα οι γόβες στιλέτο ή οι peep toes δένουν απόλυτα με στενά φορέματα και φούστες κοντές, με στενά παντελόνια καθώς και με κουστούμια.
Αυτές με χαμηλό τακούνι ταιριάζουν καλύτερα με midi φορέματα ή midi pencil φούστες και με όλων των ειδών τα παντελόνια.

Φέτος στη μόδα είναι αυτές με χοντρό τακούνι και φιάπα, καθώς και οι γόβες με λουράκια, γνωστές και ως lace up heels. Κάθε γυναίκα πρέπει να διαθέτει 1 ζευγάρι μαύρες και ένα ζευγάρι nude γόβες, ώστε να μπορεί να τις συνδυάσει με όλα της τα ρούχα.

TIP: Οι γόβες κολακεύουν όλους τους σωματότυπους αρκεί να διαλέξεις το κατάλληλο πάχος τακουνιού. Στις πιο “ζουμερούλες” γυναίκες το χοντρό τακούνι και φιάπα θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη σταθερότητα, από ότι τα τακούνια στιλέτο και θα έχει ένα πιο όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Ακολουθούνε κάποιες Minimalista street style προτάσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις ένα άρτιο και stylish αποτέλεσμα:

 

Ανακάλυψε καινούργια σχέδια σε γόβες για τον χειμώνα και την άνοιξη 2018 και δες προσφορές που θα σε εντυπωσιάσουν!

SHOP:

[products2 id=35525]

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!