Skip to Main Content

Τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς για τον χειμώνα

Τον χειμώνα η επιδερμίδα χάνει εύκολα τη φυσική της λιπαρότητα. To δέρμα αφυδατώνετε εύκολα από το κρύο και αρχίζει να “τραβάει”. Μερικές φορές ξεφλουδίζετε κι όλας! Σπαστικό έτσι; Είναι, είναι! Τι να κάνεις θα μου πεις! Να αφιερώσεις κι εσύ, κι εγώ λίίίγοοο παραπάνω χρόνο στην περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας!
Ακολουθούν τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να έχεις τον χειμώνα για να φροντίσεις τον εαυτό σου έτσι όπως πρέπει και του αξίζει!

Μια καλή ενυδατική κρέμα

Η νούμερο ένα φροντίδα του προσώπου μας! Άλλαξε την ενυδατική σου κρέμα. Το καλοκαίρι φοράμε πάντα πιο ελαφριές κρέμες με περιεκτικότητα σε νερό. Το χειμώνα όμως επιλέγουμε μια πιο παχύρευστη κρέμα γιατί το πρόσωπο μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση!
Η δημιουργημένη από δερματολόγους σύνθεσή της Dramatically Different Moisturizing Gel Jumbo συνδυάζει πλούσια ενυδάτωση χωρίς ίχνος λιπαρότητας μαζί με συστατικά που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα. Η καθημερινή ενυδάτωση βοηθά την επιδερμίδα να δείχνει νεότερη για περισσότερο. Δοκιμασμένο να μην προκαλεί αλλεργία. 100% Χωρίς άρωμα.

Μπορείς να την βρεις εδώ με έκπτωση!

Αντιηλιακό


Όσοι λένε πως τον χειμώνα δεν χρειάζεται να φοράμε αντιηλιακό είναι απλά ένας μεγάάάλος μύθος! Ακόμη κι όταν έχει συννεφιά ή βρέχει, οι ακτίνες UVΑ και UVB φτάνουν στην επιδερμίδα σας και προκαλούν πρόωρη γήρανση. Διάλεξε ένα καλό αντιηλιακό και μην ξεχνάς να ενυδατώσεις τον λαιμό και όλη την επιφάνεια του προσώπου.
Το Apivita Suncare Promo Pack περιλαμβάνει μία αντιρυτιδική αντιηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με Ελιά & 3D Pro – Alage. Προστατεύει απο την UVA & UVB ακτινοβολία με συνδυασμό φυσικών και οργανικών φίλτρων. Προστατεύει από τη φωτογήρανση  με 3 D PRO- ALGAE & έγχυμα 3 σιδεριτών. Προσφέρει απίστευτη ενυδάτωση με 3D PRO-ALGAE, υαλουρονικό οξύ & εγχυμα 3 σιδεριτών, βισαβολόλη πανθενόλη. Τέλος προλαμβάνει και μειώνει τις  ρυτίδες με εκχύλισμα φύλλων ελιάς (βοηθάει δηλαδή το κύτταρο να αποτοξινωθεί και να επανορθώσει τις φθορές του).

Μπορείς να το βρεις εδώ με έκπτωση και περιλαμβάνει και δώρο νερό προσώπου από ελληνικό τσάι του βουνού σε συσκευασία 100ml.

Μάσκα προσώπου

Μια ενυδατική μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης την οποία θα χρησιμοποιούμε συστηματικά τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα για να κρατήσει την υγρασία είναι επίσης απαραίτητη.
Vichy Masque Mineral Desalterant 75ml είναι η νούμερο 1η μάσκα ενυδάτωσης εμπλουτισμένη με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy που δρα ως άμεση δόση ενυδάτωσης και καταπραΰνει τη διψασμένη επιδερμίδα που έχει χάσει την άνεση της. Κατάλληλο για γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα, που αντιμετωπίζουν έλλειψη άνεσης (κνησμός, ερυθρότητα) και αφυδάτωση. Δροσερή υφή gel με ένα ελαφρύ άρωμα από πράσινο τσάι, γιασεμί και μπαμπού.

Μπορείς να την βρεις εδώ με έκπτωση!

Ενυδατική κρέμα χεριών

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα χέρια μας. Μη ξεχνάω να απλώνω τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα την ενυδατική μου κρέμα κάνοντας μασάζ στα δάχτυλα και στις παρανυχίδες.
Η προστατευτική κρέμα για τα χέρια Frezyderm Dermofilia Hand Cream προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό και αποκαθιστά την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, αντιμετωπίζει χρόνιο έκζεμα χεριών, τραχύτητα, αφυδάτωση και δερματίτιδα εξ επαφής, που συνήθως προκαλείται από faux bijoux και κέρματα.

Μπορείς να την βρεις εδώ με έκπτωση!

Λοσιόν προσώπου

Μη ξεχνάς ποτέ να καθαρίζεις το πρόσωπό σου με μια λοσιόν. Σε βοηθάει να φύγει η λιπαρότητα, τα μικρόβια όλης της ημέρας και να αποκτήσεις ένα καθαρό πρόσωπο. Το Estee Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner  μεταμορφώνει το δέρμα μας με αυτή την αναζωογονητική, τονωτική λοσιόν 2-σε-1. Ενυδατώνει και περιποιείται καθώς απομακρύνει τα νεκρά, ξερά κύτταρα αποκαλύπτοντας έτσι μια πιο λαμπερή επιδερμίδα. Ενισχυμένη με την τεχνολογία καθαρισμού νέας γενιάς. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Μπορείς να την βρεις εδώ με έκπτωση!

Serum

Ο ενυδατικός ορός είναι ένα προϊόν εντατικής φροντίδας που εισχωρεί και ενεργεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, σε αντίθεση με την κρέμα ημέρας που συνήθως δεν φτάνει μέχρι εκεί και δρα στις πρώτες στοιβάδες του δέρματος.
Η ιδανικότερη εφαρμογή του serum είναι αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου το πρωί και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής σου κρέμας.
Η Lancome Advanced Genifique Sensitive συνδυάζει τη δύναμη ενεργοποίησης της νεότητας της επιδερμίδας μας και τις καταπραϋντικές ιδιότητες της ευαισθησίας. Με ένα πάτημα απελευθερώνεται το 98% αντιοξειδωτικών συστατικών (Ferulic Acid & Βιταμίνη Ε) σε μια ισχυρή βάση ορού πλούσια σε προβιοτικά εκχυλίσματα. Τα δυο στοιχεία που αναμειγνύονται, δημιουργούν μια θεραπεία κατά της ευαισθησίας. Στην 1η κιόλας εφαρμογή, η επιδερμίδα είναι αμέσως πιο κατευνασμένη. Μετά από 28 ημέρες θεραπείας, η επιδερμίδα φαίνεται πιο δυνατή και εμφανώς αναζωογονημένη.

Μπορείς να την βρεις εδώ με έκπτωση!

Lip Balm

Συνήθως, αυτή είναι η περίοδος που τα χείλη σκάνε περισσότερο. Πρέπει να έχουμε πάντα στην τσάντα μας ένα lip balm για θρέψη και να το απλώνουμε όσο συχνά χρειάζεται.
Προτίμησε αυτά με βούτυρο κακάο, μέλι ή αμυγδαλέλαιο για ενυδάτωση και θρέψη. Αν τα χείλη είναι πολύ ξερά, διάλεξε κάποια κρέμα που περιέχει βιταμίνη Ε, πριν πέσεις για ύπνο.
Το Korres Lip Balm Care & Colour Extra Care με αμυγδαλέλαιο παρέχει φροντίδα με χρώμα, εντατική θρέψη & επανόρθωση για τα χείλη.

Μπορείς να το βρεις εδώ με έκπτωση!

Scrub σώματος

Το σώμα μας αφυδατώνεται από το κρύο και τον αέρα. Κάνε δύο φορές την εβδομάδα peeling σώματος για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας που συχνά συσσωρεύονται εκεί και δίνουν άσχημη, μουντή όψη στο δέρμα.
Η απολεπιστική Κρέμα Bioten καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, αφαιρώντας απαλά το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά. Το μέλι, ένας φυσικός ενυδατικός παράγοντας, βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει το ιδανικό επίπεδο υγρασίας, ενώ οι κόκκοι από κουκούτσι βερύκοκου διασφαλίζουν μία ήπια απολέπιση, βελτιώνοντας τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας.

Μπορείς να το βρεις εδώ με έκπτωση!

Body Lotion

Αφού λοιπόν κάνουμε το peeling σώματος, όταν βγούμε από το ντουζ, στεγνώνουμε καλά το σώμα μας και βάζουμε το γαλάκτωμα σε όλο μας το σώμα. Φρόντισε να πάρεις ένα που όχι μόνο να μυρίζει ωραία, αλλά και να ενυδατώνει καλά!
Η Apivita Royal Honey Rich Moisturizing Body Cream είναι μια πλούσια κρέμα ενυδάτωσης και θρέψης ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες, εμπνευσμένη από τις μοναδικές ιδιότητες του θυμαρίσιου μελιού. Αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και μοναδικά αρωματισμένη. Το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το κερί μέλισσας, το βούτυρο καριτέ και το βούτυρο κακάο ενυδατώνουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η αλόη, η βιταμίνη Ε, η πανθενόλη και το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την APIGEA ενισχύουν την ενυδατική δράση της και προστατεύουν από ερεθισμούς.

Μπορείς να το βρεις εδώ με έκπτωση!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!