Skip to Main Content

5+2 ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

“Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον” μας λέει η Coco Chanel και έχει απόλυτο δίκαιο! Η λάμψη της αυτοπεποίθησης βρίσκεται σε ένα ωραίο άρωμα που τυλίγει την επιδερμίδα με μαργαριταρένιες λάμψεις!

Πάμε να δούμε ποια είναι τα 7 από τα καλύτερα αρώματα που ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος του χειμώνα και καλύπτουν τα γούστα και τις ανάγκες όλων των γυναικών:

1)ARMANI – SÌ EDT

Το Sì Edt 50ml είναι μια ντελικάτη, ελαφριά εκδοχή του best selling Si, ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη σύχρονη γυναίκα που δεν φοβάται τις προκλήσεις, που λέει “ναι” στην ομορφιά της ζωής. Αχλάδι, φρέζια και ξύλα προωταγωνιστούν σε αυτό το φωτεινό, κομψό, φίνο άρωμα από τον Giorgio Armani.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

2)LANCOME – LA NUIT TRESOR EDT

Το νέο ερωτικό φίλτρο του 21ου αιώνα αποτελείται από τις σπανιότερες πρώτες ύλες: μια σαγηνευτική καρδιά αιθέριου ελαίου μαύρου τριαντάφυλλου με μια ερωτική πινελιά απόλυτου αιθέριου ελαίου ορχιδέας βανίλιας Ταϊτής, κάτω από ένα μυστηριώδες πέπλο λιβανιού, αιθέριου ελαίου πάπυρου και πραλίνας λίτσι. La Nuit Tresor Edt 50ml, ένα κόσμημα στην αρχή κάθε θησαυρού!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

3) Paco Rabanne – Olympea Eau de Parfum 30ml

Ο οίκος Paco Rabanne, με το Olympéa ανοίγει ένα απόλυτα θηλυκό κεφάλαιο στην ιστορία του. Το Olympéa είναι η σύγχρονη Κλεοπάτρα..η βασίλισσα των βασιλισσών, το απόλυτο είδωλο! Μια θεϊκή γυναίκα, που επιλέγει τον ήρωά της στα σκαλιά του Ολύμπου. Ανατολικό και δροσερό με νότες από πράσινο μανταρίνι, γιασεμί υδροπονικής καλλιέργειας, τζίντζερ Lilly, αλμυρή βανίλια, ξύλο κασμίρ και ambergis.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

4) LANCOME – La Vie Est Belle L’Eclat L’Eau de Parfum 30ml

La vie est belle Το L’Eclat L’Eau de Parfum είναι μια λαμπερή σύνθεση από τα πιο ξεχωριστά φυσικά συστατικά. Η λαμπερή καρδιά του, που αποτελείται από το πιο φωτεινό λουλούδι, το άνθος πορτοκαλιού, φωτίζεται από ένα χαμόγελο από φρουτώδεις λιχουδιές. Το νέο θετικό αυτό πρίσμα της ζωής θα πρέπει να το φοράτε στα σημεία παλμού σας, για να παραμένετε φωτεινή όλη την ημέρα.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

5) Carolina Herrera – Goodgirl Eau de Parfum 80ml

«Give a girl the right shoes and she can conquer the world» (Δώστε σε ένα κορίτσι το σωστό ζευγάρι παπούτσια και μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο). Αυτή ήταν η έμπνευση για το μπουκάλι του αρώματος. Το αποτέλεσμα: ένα μοναδικά σχεδιασμένο μπουκάλι σε σχήμα γόβας στιλέτο. Η ομορφιά του υψηλού σχεδιασμού σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα καινοτόμο savoir faire, έτσι όπως μόνο ο οίκος Herrera θα μπορούσε να επιτύχει.
Το Goodgirl Eau de Parfum είναι μία πρωτότυπη οσφρητική εμπειρία, όπου η floral λάμψη του tuberose & του γιασεμιού έρχονται σε αντίθεση με τον έντονο & μυστηριώδη αισθησιασμό των καβουρδισμένων σπόρος tonkas & του κακάο.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

6) YSL- Mon Paris Eau de Parfum Vapo 30ml

Το νέο άρωμα του οίκου YSL σε προσκαλεί να παραδοθείς σε έναν παράφορο έρωτα , εμπνευσμένο από την πόλη των εραστών, το Παρίσι. Ανάμεσα στο πάθος και την ελευθερία, την τόλμη και την θηλυκότητα, το άρωμα αναμειγνύει τον αισθησιασμό του musk, τον υπνωτισμό της συμφωνίας Datura και την εξαιρετική ένταση του πατσουλί.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

7) Christian Dior Hypnotic Poison Eau De Toilette

Τέσσερις αντίθετες όψεις – μεθυστικό πικραμύγδαλο και carvi, πολυτελές γιασεμί Sambac, μυστηριώδες Jacarandra και αισθησιακή βανίλια και μόσχος – δημιουργούν μία συναρπαστική, μαγευτική αρωματική μείξη. Μεθυστικό και εξωφρενικό. Το μυστήριο του θρυλικού απαγορευμένου καρπού του Dior, ζει σε ένα μαγικό, σύγχρονο ερωτικό φίλτρο που συνδυάζει τη θηλυκότητα με την τόλμη.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!