Skip to Main Content

Η τάση των μεταλλιζέ – Συνδυασμοί & Stylish Tips

Copyright © 2013 infinitas. Article Photo for Denim Jeans Observer www.denimjeansobserver.com All brands, product names, corresponding products, supplementary materials, graphic or photographic images, licenses, registered trademarks, trademarks and service marks are the property of their respective owners.

Με εκθαμβωτικά total look και αξεσουάρ τα mettalics επιμένουν να είναι τάση γι’ ακόμη μια χρονιά!
Όταν η λάμψη είναι το ζητούμενο για συνδυασμούς που θα γίνουν το password στην φαντασία και την δημιουργικότητά σου, οι μεταλλικές αποχρώσεις προσφέρουν την τέλεια λάμψη!

Κίτρινος και ροζ χρυσός, ασημί και χαλκός δίνουν το στίγμα τους σε σύνολα και αξεσουάρ που αναδεικνύονται στα must have της σεζόν και κυριαρχούν από τα πρωινά μέχρι τα βραδινά looks χωρίς προσπάθεια  αφού τα έχουμε ενσωματώσει στο trend ντύσιμό σας.

Φούστες, φορέματα και εσάρπες διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν το χειμώνα που είναι φαν στα λαμέ και φανταχτερά ρούχα. Μεγάλοι οίκοι όπως των Loewe, Chanel, J.W Anderson συμπεριέλαβαν στις πασαρέλες τους μεταλλικές λεπτομέρειες.

Minimalista Tips:

-Μη φοβηθείς να παντρέψεις διαφορετικούς τόνους μεταλλιζέ. Πες ναι, στο mix & match. Τα διαφορετικά χρώματα φορεμένα μαζί μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικά looks.

-Θέλεις σιγά σιγά να μπεις στον αστραφτερό αυτόν κόσμο; Δοκίμασε και κάνε την αρχή με τα αξεσουάρ! Safe επιλογή όταν είσαι λίγο διστακτική! Ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά μεταλλιζέ σκουλαρίκια θα απογειώσουν την εμφάνισή σου σε ένα απλό, συμβατό look.

Η μεταλλιζέ χρυσή σου φούστα μαζί με το denim μπουφανάκι σου είναι η απόλυτη all day επιλογή σου! Προσθέτοντας και τα sneakers σου θα πετύχεις την πιο cook ροκ εμφάνιση που θα σε κάνει να νιώσεις δυνατή!

-Τα μεταλλιζέ μποτάκια είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια εδώ και μερικά χρόνια! Φόρεσέ τα με το αγαπημένο σου μαύρο φόρεμα και twist the world Cinderella!

-Συνδύασε το knitwear γκρι πουλόβερ σου με ένα μεταλλικό παντελόνι και το biker jacket από πάνω και αναβάθμισε το παιχνιδιάρικο στυλ σου!

Street Style Ideas:

SHOP:

FUNKY BUDDHA ΜΕΤΑΛΛΙΖΕ TOP – 20,72€
FASHION ROOM LINDA SILVER SKIRT – 32,90 €
Verde Γυναικεία Βραδινή Τσάντα – 26,00 €
Izy Shoes Μολυβί μεταλλικό sneakers – 18,50 €
lynee Μεταλλική leather look φούστα – €29,90
ΖΑΡΑ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΟΜΠΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ – 9,99 EUR
TSAKIRIS MALLAS Μποτάκια Ασημί – 79,00 €
TSAKIRIS MALLAS TED BAKER – 47,00 €
asos River Island Faux Fur Hooded Metallic Jacket – £65.00
Όποιο συνδυασμό και να επιλέξεις τόλμησε και φόρεσε το γιατί σε ξεχωρίζει από το πλήθος, κατάσταση που λαχταράς, και αποτύπωσε το με μία selfie!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!