Skip to Main Content

Αυτές είναι οι best seller μάσκες προσώπου που αξίζει να δοκιμάσεις!

Αναβαθμίστε την περιποίηση της επιδερμίδας σας ενδίδοντας στο απόλυτο trend ομορφιάς: τις μάσκες!

Οι μάσκες προσώπου είναι η τέλεια φροντίδα του δέρματος και δρουν προληπτικά προλαμβάνοντας διάφορους ερεθισμούς και καταστάσεις της επιδερμίδας. Η σωστή επιλογή μιας μάσκας προσώπου μπορεί να ενυδατώσει την επιδερμίδα σας, να απομακρύνει τη λιπαρότητα, να συμβάλλει στην αντιγήρανση, να εξαφανίσει σπυράκια και μαύρους πόρους. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να καθαρίσει εις βάθος την επιδερμίδα του προσώπου σας και να μειώσει ρυτίδες και λεπτές γραμμές αναζωογονώντας έτσι την επιδερμίδα.

Βρήκαμε τις καλύτερες μάσκες προσώπου του εμπορίου και σας τις παρουσιάζουμε για να διαλέξετε την κατάλληλη:

1) ESTEE LAUDER CLEAR DIFFERENCE PURIFYING EXFOLIATING MASK

Attica – 43,20 €

Μάσκα διπλής δράσης ESTEE LAUDER για βαθύ καθαρισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποτοξινωτική μάσκα ή ως απολεπιστικό προϊόν που αφαιρείται εύκολα. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση μελλοντικής λιπαρότητας και χαρίζει υγιή λάμψη στο δέρμα.

2) Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask SOS 75ml

youpharmacy – 21.00 €

Μάσκα προσώπου Lierac  με υφή τζελ βαλσάμου, εξασφαλίζει άμεσα αποτελέσματα ενυδάτωσης, οξυγόνωσης & επαναπύκνωσης της επιδερμίδας.

3) MAC MINERALIZE RESET & REVIVE CHARCOAL MASK

Attica – 25,60 €

Η Mineralize Reset & Revive Charcoal Mask είναι μία μάσκα εμπλουτισμένη με άνθρακα, που καθαρίζει τους πόρους από μέσα προς τα έξω, εισχωρώντας βαθιά στην επιδερμίδα και απομακρύνοντας τους ρύπους. Απαλλάσσει το δέρμα από την υπερβολική λιπαρότητα για μία πιο καθαρή και λεία επιδερμίδα. Ύστερα από την χρήση της το μακιγιάζ απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα.

4) ORIGINS DrinkUp™ 10 Minute Mask to Quench Skin’s Thirst

Sephora – 25,00 €

Μία πλούσια και κρεμώδης μάσκα 10 λεπτών που “ξεδιψάει” και ενυδατώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα. Με έλαιο από Βερίκοκο, είναι το μυστικό 10 λεπτών για άμεση ενίσχυση του επίπεδου υγρασίας και την αίσθηση άνεσης. Κατάλληλη για μικτές και αφυδατωμένες επιδερμίδες αλλά και για όποιον χρειάζεται άμεση ενυδάτωση.

5) Dr. Jart Rubber Mask Bright Solution – Masque Modelant Illuminateur

Sephora – 11,20 €

Μάσκα μοντελοποίησης και λάμψης που συσφίγγει και ανανεώνει το δέρμα στη στιγμή, ενώ εμποδίζει την εξάτμιση των δραστικών ουσιών λάμψης. Σε 2 μόλις βήματα, προσφέρει όλα τα οφέλη μιας μάσκας μοντελοποίησης: Αρχικά, εφαρμόστε την αμπούλα με τον ορό ενυδάτωσης που προσφέρει έντονη λάμψη, και στη συνέχεια εφαρμόστε την κίτρινη μάσκα που «τυλίγει» ευχάριστα το δέρμα, εμποδίζει τα δραστικά συστατικά να εξατμιστούν και μαλακώνει την επιδερμίδα σας. Ιδανικό για: Θαμπές επιδερμίδες που χρειάζονται αναζωογόνηση και λάμψη. Πώς χρησιμοποιείται; Εφαρμόστε την αμπούλα-ορό εντατικής δράσης στο πρόσωπο, προσαρμόστε τη μάσκα μοντελοποίησης και αφήστε για 30-40 λεπτά. Αφαιρέστε τη μάσκα και ταμπονάρετε απαλά μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το περιεχόμενο της αμπούλας. Εφαρμόστε το Dermaclear Micro Water και τις τρεις ροζ και λευκές μάσκες αργίλου Trans-Foam Dermaclear και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη μάσκα μοντελοποίησης για απόλυτα καθαρό και τέλειο δέρμα.

6) Darphin Lumiere Essentielle Masque Purifiant 50ml & Illuminateur 30ml Instantane

youpharmacy – 27.45 €

Με την Lumiere Essentielle Instant Purifying & Illuminating Mask της Darphin κατακτήστε τη λάμψη που προσφέρει ένα home spa. Η μάσκα δύο βημάτων (καθαρισμού και λάμψης):
• Απομακρύνει τους ρύπους, συμβάλλει στον βαθύ καθαρισμό και απεγκλωβίζει τους πόρους (Βήμα 1 – Instant Purifying Mask) και
• Θρέφει και απαλύνει τις λεπτές γραμμές. Ενυδατώνει σε βάθος. Ενισχύει τη νεανική λάμψη (Βήμα 2 – Instant Illuminating Mask).
Περιέχει συστατικά φυτικής προέλευσης σε ποσοστό 89%. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά ελεγμένο Χωρίς parabens.

7) GLAMGLOW Supermud – Masque Soin Purifiant

Sephora – 20,10 €

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕΞΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ;
Ένας ακόμα λόγος να λατρέψετε το απίστευτο SUPERMUD μας. Διατίθεται πλέον σε συσκευασία των 50g, δηλαδή σας χαρίζει 45% περισσότερη απόλαυση στην ίδια τιμή. Το Supermud καθαρίζει βαθιά και απορροφά τη γυαλάδα, για όμορφη εμφάνιση στη στιγμή. Αντίο διεσταλμένοι πόροι, μαύρα στίγματα και ατέλειες. Απολαύστε τέλεια επιδερμίδα!
★ GLAMINGREDIENTS: Ο φυτικός άνθρακας και ο άργιλος απορροφούν όλες τις προσμείξεις της επιδερμίδας.
★ GLAMTIP: Απλώστε το #SUPERMUD τοπικά, στις περιοχές του προσώπου σας που χρειάζονται καθαρισμό. Απολαύστε λεία επιδερμίδα και κλειστούς πόρους!

8) Apivita Μάσκα Ενυδάτωσης Με Θαλάσσια Λεβάντα 50ml

youpharmacy – 7.87 €

Δροσερή μάσκα ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικής προστασίας κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες, ιδανική για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο.
Η θαλάσσια λεβάντα ενυδατώνει σε βάθος, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα.
Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης παρέχει αντιοξειδωτική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες.
Το μέλι, το βούτυρο καριτέ και η αλόη απαλύνουν την επιδερμίδα χαρίζοντας μοναδική αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.
Τα αιθέρια έλαια Λεβάντα και Γεράνι καταπραΰνουν την επιδερμίδα και ενυδατώνουν σε βάθος.
Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την αντιοξειδωτική του δράση.

9) Kiehl’s Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque 142g

Galerie de Beaute – 27,80 €

Η μάσκα προσώπου Kiehl’s Rare Earth είναι για βαθύ καθαρισμό και ελαχιστοποίηση των ορατών πόρων. Περιέχει λευκή άργιλο Αμαζονίου, η οποία απομακρύνει λιπαρότητα και τοξίνες, οι οποίες ευθύνονται για τους πόρους και την θαμπάδα της επιδερμίδας σας. Με προσθήκη βρώμης και Aloe Vera, τα οποία καταπραΰνουν το δέρμα.

10) Vichy Masque Peel Double Eclat 75ml

youpharmacy – 13.17 €

Αναζωογονητική μάσκα τζελ λάμψης & απολέπισης της Vichy με οξέα φρούτων (AHA) & πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης. Απολεπίζει απαλά τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας βελτίωση της υφής, ξεκούραστη επιδερμίδα και πιο φωτεινή όψη . Αναζωογονητικό τζελ με φρουτώδες άρωμα από φραγκοστάφυλο, μήλο και white musk.

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!