Πάντα προσδιόριζα τις στιγμές μου από την μουσική. Στους καυγάδες, στους χωρισμούς, στους έρωτες, στα ταξίδια… σε κάθε φάση της ζωής μου!

Έχει την μαγική ικανότητα να φέρει πίσω ένα συναίσθημα και μια ολόκληρη ανάμνηση με πολύ περισσότερη σφοδρότητα από μια φωτογραφία! Αναβάλλει την ανία. Είναι πάντα εκεί, όταν δεν υπάρχει κανείς άλλος για να σου κρατήσει συντροφιά. Ανοίγει πόρτες, παράθυρα. Γκρεμίζει τείχη κυκλώπεια.

Η μαμά μου πάντα μου έλεγε: στη ζωή μη ξεχνάς να απολαμβάνεις την ελευθερία,την αγάπη, και τη μουσική! Θα σε κρατάνε ζωντανή και θα σε γλιτώνουν από περιττά…χάπια! Αυτό κάνω κι εγώ ακόμα και όταν έχω να πλύνω ένα βουνό πιάτα, να μαγειρέψω ή να κάνω πολλές δουλειές! Βάζω μουσική και τότε είναι, σαν μια νεράιδα με το μαγικό ραβδί της να μου χτυπάει την πλάτη, και όλα να μοιάζουν πιο εύκολα!

Η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητάς μου, και αν κάποια μέρα δεν ακούσω, όλα μοιάζουν περισσότερο γκρι! Μάλιστα υπάρχουν μέρες που νιώθω ότι επιβιώνω μόνο με τη μουσική και τις αναμνήσεις! Και όταν δεν έχω τι να πω … βάζω πάλι μουσική!
Και όταν ξέρω ακριβώς τι θέλω να του πω, είναι αυτό: Θέλω βόλτα με το αμάξι και μουσική και αέρα να μου φυσάει τη μούρη! Αυτά! Φτάνουν για να νιώσω ευτυχισμένη και δυνατή να αντιμετωπίσω τα κόμπλεξ που παραμονεύουν σε κάθε σοκάκι του κόσμου!

Μουσική! Μουσική να ακούτε και όλα καλά θα πάνε αλλά και θα έρθουν!
Γιατί στο τέλος μόνο αυτή μένει…

Το τραγούδι της ημέρας:

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!