Λένε πως το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού! Πολλοί από εσάς μπορέσατε να κάνετε ένα mini ταξιδάκι, μια εξόρμηση στις παραλίες!

Όχι βρε δεν ζηλεύω(πολύ!). Δεν πειράζει που δεν κατάφερα να πάω κάπου κι εγώ!  Και ας είμαι άνθρωπος που κουβαλάω μέσα μου τη θάλασσα, τον ήλιο, το φως, τα καρδιοχτύπια, τη ζέστη! Που έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στην αισιοδοξία και στις μεγάλες μέρες, που γεμίζω με χρώμα τις κρεμάστρες και υπερασπίζομαι την δροσιά στην αύρα και στο στιλ!

Μένοντας πίσω στην καθημερινότητα λοιπόν, λαχταρώ κάθε μέρα και πιο πολύ αυτή την πρώτη βουτιά! Ανεκτίμητη η χαρά της! Αυτή που πάντα κρύβει τον φόβο και την προσμονή της πρώτης φοράς!
Κάθε φορά φτάνοντας στη θάλασσα ξεκινάω και βάζω πρώτα την πατούσα, η πρώτη δροσιά είναι ένα τόσο αφοπλιστικά όμορφο συναίσθημα! Μετά προχωρώντας προς τα μέσα νιώθω σιγά σιγά το σώμα μου να αλλάζει θερμοκρασία μέχρι που έρχεται η λύτρωση της πρώτης βουτιάς! Βουτάω ολόκληρη κάτω από το νερό και νιώθω αμέσως αυτό το αίσθημα της ελευθερίας να με κυριεύει! Κολυμπάω και ξαφνικά όλα μοιάζουν πιο όμορφα, πιο αισιόδοξα. Αφήνομαι, ελευθερώνομαι και απλά το ζω με όλη μου την ψυχή!

Βγαίνοντας σκέφτομαι “αυτό είναι καλοκαίρι ρε φίλε!” και τρέχω γρήγορα στην πετσετούλα μου! Πόσο μου έχει λείψει αυτή η αλμύρα, τα κατσαρά μαλλιά και φυσικά … η πρώτη παγωμένη μπύρα μετά το μπανάκι!

Λες και σταματάει ο χρόνος το καλοκαίρι! Λες και έχει σημασία μόνο το τώρα και εσύ έτσι απλά να αφήνεσαι σε αυτή τη μαγεία.
Κουράγιο Εύη, μουρμουρίζω στον εαυτό μου… Λίγο έμεινε! Δεν αργούν να ξανάρθουν αυτές οι στιγμές! Πλησιάζουν ξανά τα ηλιοβασιλέματα στο νερό! Αυτό το αγαπημένο σημάδι απ’ το μαγιό που νοσταλγείς τόσο το χειμώνα. Οι φωτογραφίες με μπόλικο αλάτι στα μαλλιά και θέα το απέραντο γαλάζιο, τα πλατσουρίσματα στο νερό, τα γέλια μέσα από την καρδιά σου!
Αυτό είναι καλοκαίρι! Η ανάμιξη της παιδικής ανεμελιάς που με συναντά ξανά μαζί με τα πιο παθιασμένα θέλω της ενηλικίωσής μου!

Μα γίνεται να αντισταθείς;;;

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!