Η απόκτηση ενός γραφείου και η τοποθέτησή του στο μικρό σας διαμέρισμα δεν είναι ένα μη πραγματοποιήσιμο όνειρο. Υπάρχουν πολλές ιδέες που μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε την απόφαση και να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Εμείς σας δίνουμε μερικές που είμαστε σίγουροι ότι θα σας εμπνεύσουν.

Προσθέστε ένα γραφείο στη βιβλιοθήκη του δωματίου σας Κάντε ένα από τα ράφια της βιβλιοθήκης σας γραφείο. Για να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο τον χώρο σας βάλτε και έναν καθρέφτη δίπλα στο γραφείο σας και επιλέξτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για τους τοίχους σας.

Προσθέστε γραφείο στη βιβλιοθήκη του δωματίου σας.

Βάλτε ένα μικρό γραφείο δίπλα στον καναπέ του σαλονιού σας ή σε κάποια άλλη γωνιά του σαλονιού Αντί να βάλετε ένα ακόμα διακοσμητικό side table μπορείτε να βάλετε ένα μικρό γραφείο το οποίο μπορεί να έχει πάνω από μια χρήσεις.

Βάλτε ένα μικρό γραφείο σε κάποια γωνιά του σαλονιού σας.

Βάλτε ένα μικρό γραφείο σε κάποια αχρησιμοποίητη γωνιά Όλοι έχουμε στο σπίτι μας μια-δυο γωνιές που δεν χρησιμοποιούνται και μένουν ανεκμετάλλευτες. Βάλτε σε μια από αυτές το γραφείο σας.

Βάλτε γραφείο σε κάποια αχρησιμοποίητη γωνιά.

Τοποθετήστε γραφείο δίπλα στο κρεβάτι σας Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να αντικαταστήσετε το ένα από τα δύο κομοδίνα με ένα μικρό γραφείο το οποίο θα μπορείτε, όμως, να χρησιμοποιείται και ως κομοδίνο. Προσθέστε και έναν στιλάτο καθρέφτη και μια διαφανή καρέκλα και το γραφειάκι σας είναι έτοιμο.

Βάλτε ένα γραφείο δίπλα στο κρεβάτι σας.

Φτιάξτε ένα μακρόστενο γραφείο σε έναν άδειο τοίχο Αν έχετε κάποιον άδειο τοίχο δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε ένα μακρόστενο γραφείο σε αυτόν.

Ένα μακρόστενο γραφείο χωράει ακόμα και στον πιο μικρό χώρο.

Βάλτε ένα ραφάκι στο χολ Αν το σπίτι σας έχει χολ τότε σίγουρα θα μπορείτε να βάλετε ένα ραφάκι-γραφείο σε κάποιο σημείο του. Τον τοίχο πάνω από το γραφείο μπορείτε να τον διακοσμήσετε μια μια ωραία gallery με κάδρα.

Ένα ραφάκι στο χολ μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά.

Πηγή άρθρου:
http://spirossoulis.com/spiti-home-office-6-idees-gia-grafeio-sto-mikro-sas-diamerisma/

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!