Ποιος μπορεί να πει όχι στα αρνίσια παϊδάκια; Ουδείς! Μια συνταγή για τα πιο νόστιμα αρνίσια παϊδάκια που έχετε φάει ποτέ!

ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)

– 1 κιλό αρνίσια παϊδάκια
– 1/4 του φλιτζανιού λευκό ξύδι
– 2 κ.γλ. αλάτι
– 1/2 κ.γλ. μαύρο πιπέρι
– 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
– 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
– 2 κ.σ. ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζετε το ξύδι, το αλάτι, το πιπέρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το ελαιόλαδο σε μια μεγάλη επανασφραγιζόμενη σακούλα και ανακινείτε μέχρι να διαλυθεί το αλάτι. Προσθέτετε τα παϊδάκια, ανακατεύετε μέχρι να επικαλυφθούν και τοποθετείτε στο ψυγείο για 2 ώρες. Βγάζετε τα παϊδάκια από τη μαρινάδα και αφήνετε όσα κρεμμύδια έχουν κολλήσει πάνω στο κρέας. Ψήνετε τα παϊδάκια για περίπου 3 λεπτά την κάθε πλευρά για μέτριο ψήσιμο.
Σερβίρετε τα παϊδάκια σε μια πιατέλα, περιχύνετε με όσο χυμό λεμονιού σας αρέσει και συνοδεύετε με πίτες για σουβλάκι, τις οποίες ζεσταίνετε ελαφρώς.
Καλή επιτυχία!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!