Τάση: σκούρες ρίζες

Θέλετε να ξαναβάψετε τις ρίζες σας; Μη βιάζεστε! Οι σκούρες ρίζες είναι ό,τι πιο hot αυτήν την περίοδο! Οπότε, μην τρέξετε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο και αφήστε σκοπίμως τις σκούρες ρίζες σας να κλέψουν την παράσταση. Το λουκ είναι τόσο δημοφιλές αυτό το διάστημα που δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βάφουν σκούρες τις ρίζες τους, προκειμένου να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα.
Πρόκειται για ένα στυλ που μοιάζει αρκετά με το όμπρε, όπου οι άκρες των μαλλιών βάφονται σε ένα πιο ανοιχτό χρώμα. Η διαφορά είναι ότι εδώ βάφονται μόνο τα πρώτα εκατοστά των ριζών σε κάποια άλλη —συνήθως πιο σκουρόχρωμη— απόχρωση. Δηλαδή, το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να έχετε να βάψετε τα μαλλιά σας για αρκετά μεγάλο διάστημα. Χαλαρό λουκ, όχι ατημέλητο!

Διάβασε εδώ => Wet look – Το εύκολο χτένισμα που έγινε η νέα τάση

Τα μαύρα μαλλιά δεν είναι καθόλου βαρετά

Όποια τολμήσει να βάψει τα μαλλιά της μαύρα έχει πληθώρα επιλογών. Οι κοκκινωπές, οι σκούρες καστανές ή οι μπλε αποχρώσεις τονίζουν τα μαύρα μαλλιά με διαφορετικό τρόπο. Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε, τα μαύρα μαλλιά χρειάζονται πολλή φροντίδα.
Κάθε χρόνο, το μαύρο χρώμα επανέρχεται στις επιδείξεις μόδας φθινόπωρο/καλοκαίρι, όπου αποτελεί μια από τις πιο απλές επιλογές. Οι γυναίκες λατρεύουν τα μαύρα φορέματα και τα μοδάτα αξεσουάρ. Το μαύρο όμως είναι ιδιαίτερα απαιτητικό ως χρώμα μαλλιών.
Minimalista Tip: Αν θέλετε να κάνετε μια δοκιμή πριν ενστερνιστείτε πλήρως την τάση για τα μαύρα μαλλιά, μπορείτε να προσεγγίσετε το πιο σκούρο χρώμα με εντατικό ξάνοιγμα. Οι νέες βαφές μαλλιών χωρίς αμμωνία μπορούν να επιτύχουν ένα σκούρο μαύρο, αλλά ξεθωριάζουν μέσα σε έξι με οχτώ εβδομάδες.

Διάβασε εδώ => 5 συμβουλές για δυνατά και μακριά μαλλιά

Πηγή άρθρου:
http://www.schwarzkopf.gr/el/home.html

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!