Μια εύκολη και υγιεινή συνταγή, ιδανική για τους μικρούς μας μαθητές αλλά και για «κολατσιό» στη δουλειά μας!

ΥΛΙΚΑ:

  • 500 γρ φύλλο σφολιάτας
  • 100 γρ καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη
  • 100 γρ γραβιέρα τριμμένη
  • 20 γρ σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βάζουμε στο μισό φύλλο της σφολιάτας τη γαλοπούλα και την τριμμένη γραβιέρα και διπλώνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διαρρέουν τα υλικά.

Στη συνέχεια με ένα πινέλο αλείφουμε την ωμή σφολιάτα με νερό και πασπαλίζουμε με λευκό ωμό σουσάμι.

Έπειτα κόβουμε σε λωρίδες των 20 x 5 cm. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 20’.

Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!