Η σαλάτα του Καίσαρα αποτελεί από μόνη της ένα ελαφρύ και πεντανόστιμο γεύμα αλλά και μια εξαιρετική επιλογή σαλάτας σε ένα εορταστικό τραπέζι!

Δες εδώ => Πράσινη σαλάτα με γαλοπούλα και ξηρούς καρπούς.

ΥΛΙΚΑ:

– 1 μεγάλο μαρούλι ψιλοκομμένο
– 2 φιλέτα κοτόπουλου σε κυβάκια
– λίγα κρουτόν
– καλαμπόκι
– αλάτι
Για τη σάλτσα:
– 1 σκελίδα σκόρδο
– 4 κουτ. ελαιόλαδο
– λίγο μαϊντανό
– λίγο ξύδι
– 2 κουτ.χυμό λεμονιού
– 4 κουτ. μαγιονέζα
– παρμεζάνα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε το κοτόπουλο με λίγο αλάτι για 1′ ώρα περίπου μέχρι να ψηθεί. Παράλληλα ετοιμάζουμε την σάλτσα, βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια κρεμώδης σάλτσα. Ανακατεύουμε το μαρούλι, το κοτόπουλο, το κρουτόν και τη σάλτσα σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Γαρνίρουμε την σαλάτα με την καρδιά του μαρουλιού, λίγο καλαμπόκι και τριμμένη παρμεζάνα!

Δες εδώ => Τορτίγιες με κασέρι και χρωματιστές πιπεριές.

Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!