Ένα λαχταριστό Nutella Cheesecake. Μια συνταγή εύκολη συνταγή, απλή αλλά ταυτόχρονα πεντανόστιμη, που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!

Δείτε ακόμα => Το πιο νόστιμο cheesecake είναι σίγουρα αυτό!

ΥΛΙΚΑ:

– 300 γραμ. μπισκότα digestive
– 125 γραμ. βούτυρο
– 1 ½ κουτ. σούπας κορν φλάουρ
– 1 ασπράδι αυγού
Για το Ραβανί
6 αυγά
– 150 γραμ. ζάχαρη
– 1/2 πακέτο Πτι Μπερ Παπαδοπούλου σε πούδρα
– 1 κουτ. σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
-1 βανίλια
– Τριμμένα Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
Για το σιρόπι
400 ml νερό
-600 γραμ. ζάχαρη
– 100 γραμ. γλυκόζη
– 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
– 1 βανίλια
Για τη sauce σοκολάτας
800 γραμ. λευκή σοκολάτα
– 330 ml κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σπάμε  με τα χέρια τα μισά πουράκια σοκολάτας. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε σε σιγανή φωτιά το βούτυρο και το ρίχνουμε στα μπισκότα . Προσθέτουμε 1 πρέζα αλάτι, 2 κ.σ. από τη Nutella και τα πουράκια. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Βάζουμε λαδόκολλα σε φόρμα δαχτυλίδι με 23 εκ διάμετρο. Πιέζουμε τη βάση μπισκότου στην φόρμα. Βάζουμε κατάψυξη για 10′. Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την Nutella και με σπάτουλα ανακατεύουμε. Αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση. Το παγώνουμε για 4 περίπου ώρες για να σφίξει.
Καλή επιτυχία!

Δείτε ακόμα => Τσίζκεϊκ σε ποτήρι με λευκή σοκολάτα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα!!!