Σε μια ιδιαίτερη χρονιά -χωρίς καμία αμφιβολία, και δύσκολη, με lockdown για δεύτερη φορά, η ψυχολογία μας δεν είναι και στα καλύτερά της.
Τα φετινά Χριστούγεννα προβλέπονται πολύ διαφορετικά με τις αγκαλιές και τα φιλιά σε αγαπημένους να είναι υπό επιτήρηση. Με  τον αναγκαστικό εγκλεισμό εντός του σπιτιού. Με το φόβο μη φας πρόστιμο αν ξεχάσεις να στείλεις μήνυμα και βγεις από το σπίτι αλλά περισσότερο από όλα τον φόβο μη πάθουν κάτι τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ο εαυτός σου.

Το 2020 ήταν σίγουρα μια δύσκολη και κουραστική χρονιά με την αγωνία, τα νεύρα και τα σκαμπανευάσματα στη διάθεσή μας να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
2020 δεν θα με καθορίσεις εσύ! Πήρα από εσένα ότι είχες να δώσεις και σε στέλνω πίσω στο σύμπαν, στο παρελθόν. Στο καλό να πας!

Υπήρξαν και χειρότερα Χριστούγεννα για μένα οπότε τα δικά σου μου είναι εύκολο να τα διαχειριστώ! Κράτησα τα θετικά και κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει να μεταφέρω τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα στο σπίτι μου! Κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει να ελπίζω, να ονειρεύομαι, να αγαπώ. Να παίζω με τα παιδιά μου, να τρώω(non stop!!!), να τραγουδώ, να διαβάζω, να γράφω, να χορεύω μπροστά στον καθρέφτη μου!

Μπορείς και εσύ να δώσεις άλλη διάσταση και ερμηνεία στις φετινές γιορτές. Αρκεί να το επιλέξεις. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι στην καρδιά σου.
Βλέπεις, γλυκαίνει η ματιά του ανθρώπου μέσα στα χρώματα και στις γιορτινές τις μυρωδιές. Κι αυτό όλοι το έχουμε ανάγκη.
Πρόσφερε αγάπη και σκόρπισε αμέτρητα γιορτινά χαμόγελα σε σένα και στους ανθρώπους σου, υπενθυμίζοντας πως έρχονται καλύτερες μέρες.
Να θυμάσαι: Οι “γεμάτες” καρδιές μπορούν πάντα να προσφέρουν!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!