Ένα ερώτημα που μας βασανίζει συχνά είναι κάθε πότε πρέπει να λουζόμαστε για να μη προκαλέσουμε ζημιά στα μαλλιά μας; Κάποιοι λένε 2 φορές την εβδομάδα, κάποιοι λένε μέρα παρά μέρα.Τελικά τι ισχύει;

Μη ξεχνάμε κάτι σημαντικό. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τύπο μαλλιών. Άλλες έχουν πιο λεπτά μαλλιά, άλλες πιο χοντρά, άλλες λιπαρά και άλλες ξηρά. Οι ειδικοί λοιπόν λένε ανάλογα  με τον τύπο μαλλιών που έχεις έτσι  θα πλένεις τα μαλλιά σου.

Εσείς που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη λιπαρότητα συνηθίζετε να λούζεστε αρκετά συχνά καθώς επίσης και όσες έχετε κόψει τα μαλλιά σας κοντά. Ιδανικά είναι τρεις φορές την εβδομάδα.

Τα λεπτά μαλλιά έχουν την τάση να δείχνουν λιγότερο περιποιημένα την επομένη κιόλας μετά το λούσιμο και ενώ είναι μαλακά στη ρίζα, δεν κρατούν για πολύ την λάμψη τους. Ιδανικά για να λούζεστε είναι δύο φορές την εβδομάδα.

Τα μαλλιά με χοντρή τρίχα ειδικά αν είναι ξηρά, με ψαλίδα ή αφυδατωμένα, για να μην τα αφυδατώσετε περισσότερο πρέπει να μην τα λούζετε συχνά. Ιδανικά είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Παρ’ όλα αυτά για μια ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών παίζει σημαντικό ρόλο η διατροφή και φυσικά τα κατάλληλα προϊόντα styling.
Μπορείς να βρεις μια πλήρης σειρά περιποίησης μαλλιών που απαρτίζεται από σαμπουάν, μαλακτικές κρέμες, προϊόντα styling και θεραπείες εδώ:
ΜΑΛΛΙΑ | attica the department store | e-shop (atticadps.gr)

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!