Skip to Main Content

Τα κολάν που θα λατρέψεις να φοράς συνέχεια!

Το είδαμε στις μεγαλύτερες πασαρέλες από τα looks των σχεδιαστών όλο τον χειμώνα! Το κολάν έρχεται να αντικαταστήσει το παντελόνι και να φορεθεί και εκτός από το γυμναστήριο και την άνοιξη όχι μόνο σε casual εμφανίσεις μας,  αλλά και σε πιο glamorous events! Όλα εξαρτώνται από το τι κολάν θα επιλέξεις και με τι αξεσουάρ θα το συνδυάσεις.

Minimalista Tips:
– Τα χρωματιστά κολάν, το σμαραγδί, το ναυτικό μπλε και το μπορντό κολάν, είναι από τα πιο δημοφιλή αυτήν την εποχή. Εάν τα συνδυάσεις με παπούτσια στην ίδια απόχρωση, πετυχαίνεις να αναδείξεις ψηλότερα τα πόδια σου, χωρίς να τα κρύψεις.
– Το μαύρο κολάν είναι το πιο κλασικό και πολυχρηστικό κομμάτι της ντουλάπας μας και αξίζει να έχουμε έστω ένα καθώς μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση του “Τι φοράμε πάλι σήμερα;”. Το μαύρο κολάν με ένα σακάκι και ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια προσδίδει ένα χαρακτήρα πιο κομψό και πιο επίσημο.
– Ωστόσο, μην ξεχνάς να δοκιμάζεις χρώματα και σχέδια που προσδίδουν ενδιαφέρον στα πόδια σου! Συνδύασε ένα κολάν γεμάτο prints, με ένα oversized T-shirt, το bomber jacket σου και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι sneakers ή flat αρβυλάκια. Με αυτή τη πιο sporty chic εκδοχή είσαι έτοιμη για τις πιο άνετες αλλά ταυτόχρονα κομψές εμφανίσεις!
– Τέλος τα κοντά-ποδηλατικά κολάν που όλες είχαμε στην ντουλάπα μας τη δεκαετία των 80’s & 90’s, και φορέσαμε με μανία στα εφηβικά μας χρόνια, ξεκίνησαν να κάνουν ένα δυνατό comeback που θα γίνει το πιο hot trend item της σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2019! Συνδύασέ το με XXL πουκάμισα ή t-shirts, καθώς και με το αγαπημένο σου blazer δεμένο με μια λεπτή ζώνη στη μέση, δημιουργώντας μια πιο fashion και εναλλακτική διάθεση.

⇒ GET THE LOOK:

S H O P P I N G

leopar-kolan. Βρες το εδώ!
NICEBRAND Κολάν. Βρες το εδώ!
Bdtk Γυναικείο κολάν.Βρες το εδώ!
Γυναικείο Κολάν Adidas Originals 3 Stripes Multi.Βρες το εδώ!
Belfast κολάν.Βρες το εδώ!

NIKE Γυναικείο κολάν EPIC LX TGHT FL μαύρο με print.Βρες το εδώ!
Midou κολάν. Βρες το εδώ!

PCP ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BIKER ΜΠΛΕ ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΑΝ. Βρες το εδώ!

GSA Γυναικείο κολάν προπόνησης HYDRO+ UP&FIT LEGGINGS πολύχρωμο.Βρες το εδώ!
Γυναικείο Κολάν Puma Retro. Βρες το εδώ!

PCP JACQUELINE ΜΩΒ ΚΟΛΑΝ.Βρες το εδώ!
Ποδηλατικό φούξια κολάν. Βρες το εδώ!
Κολάν με σχέδιο. Βρες το εδώ!
Desigual FEHJ Μπλέ. Βρες το εδώ!
ONPSAMEA Ροζ / Grey. Βρες το εδώ!
Carson κολάν. Βρες το εδώ!

Για να μαθαίνεις όλα τα νέα κάνε like στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram!!!